Activiteiten

Ons doel is het uitvoeren van humanitair transport tegen minimale kosten.  Dit kan zijn met het eigen materiaal van de stichting maar ook door middel van vervoerders en chauffeurs die dit doel een warm hart toe dragen.

Humanitair transport gaat over het algemeen over transport van eerste levensbehoeften in de vorm van voedsel, kleding en hygiëne-items. Afhankelijk van de situatie kan het ook gaan om andere goederen zoals generatoren, medische artikelen en zelfs noodhospitalen. 

De bestemmingen variëren, maar liggen vooral op de wat langere afstanden van Nederland verwijderd, bijvoorbeeld Griekenland, Bosnië, Roemenië en Oekraine. Hierbij is ons streven om de hulp zoveel mogelijk te leveren op de plaats waar deze nodig is.

We zijn een vraag-gestuurde organisatie. We verzorgen  de logistiek voor andere stichtingen en organisaties. Op het moment dat er projecten zijn en spullen vervoerd moeten worden gaan wij aan het werk om de beste oplossing te vinden.  

Als u dit werk wilt ondersteunen kunt u naast financiële bijdragen zich ook aanmelden voor praktische zaken. Hierbij is te denken aan bijvoorbeeld sponsoring van brandstof, onderhoud, het doen van een rit of anderszins. Als u meer wilt weten: info@ps46.nl

Over de activiteiten

De praktijk van een humanitaire rit

In een artikel uit het blad Truckstar van begin 2022 kun je de rit die David heeft gedaan van Nederland via Griekenland naar Polen en tot slot Oekraine volgen. Een bijzondere en lange rit die een aantal bestemmingen aandeed waar we vaker komen.